31 juli 2024

Even voorstellen | Floaten en Zoutkamer Zwolle

Bij Floaten en Zoutkamer Zwolle zijn wij gericht op herstel door middel van ontspanning. Dit wordt gedaan in onze speciaal ontwikkelde ruimtelijke floatrooms waar je gewichtloos kan drijven door het gebruik van magnesium sulfaat. Daarnaast hebben wij ook een zoutkamer. Het inademen van het medicinaal aerosolzout helpt mensen met luchtweg problemen, allergieën en hooikoorts.

Floaten is een effectieve en efficiënte manier om te ontspannen. Floaten is de manier om in een korte tijd optimaal te ontspannen. Heb je last van reuma, burn out, scoliose, rugklachten of bekken klachten, ervaar dan de voordelen van floaten. Het enige wat je hoeft te doen is, te gaan liggen en drijven in het magnesiumrijke water. Na slechts een uur voel je je ontspannen en dat gevoel houdt ook nog een aantal dagen aan.

Website

“Floaten is veilig en effectief.”

Wij zijn twee zussen, we werkten allebei in de zorg en hadden zelf een moment om pas op de plaats te maken. Om deze reden zijn we gaan floaten. De effecten van het floaten maakten heel veel indruk op ons. Hierdoor zijn we gaan onderzoeken om het zelf aan te bieden. Op dat moment waren er ook nog maar weinig locaties waar je kon floaten.

Nu zitten wij al zes jaar gevestigd in Zwolle. We hebben een aantal grote werkgevers die het floaten aanbied aan hun medewerkers of via hun kerstpakket.

Wat bracht je naar het Health Innovation Park?

We zagen dat het Health Innovation Park werd ontwikkeld en wisten meteen dat dit de juiste plek was voor een floatencenter. De zorg veranderd. Het is van belang om naar onze leefstijl te kijken en om voor onszelf te zorgen om zo preventief ziekten tegen te gaan. Stress staat bovenaan de lijst als ‘silent killer’. Daarom is floaten zeker een bijdrage aan het Health Innovation Park.

Contact

Neem contact op met ons team en laat uw nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Contact

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle updates van het Health Innovation Park en leer je als eerste de nieuwe huurders kennen.

Nieuwsbrief